Wie online wel eens een boeket bloemen heeft besteld veel dat er ontzettend veel keuze is. Niet alleen in kleuren, maten en prijs, maar ook juist in het type bloemen dat er wordt gebruikt. Er zijn hele fleurige bloemen met mooie kleuren, maar uiteraard ook planten die lekker ruiken. De verschillende type snijbloemen kun je soms zelf uitkiezen. Vaak heeft de bloemist ook voorbeeld boeketten op de websites staan. Zo weet je precies wat je kunt verwachten als je een bos bloemen besteld.

Luxe boeketten

Luxe producten zijn uit onze hedendaagse maatschappij niet meer weg te denken. Als u op zoek bent naar de mooiste bloemen en boeketten, die gegarandeerd indruk zullen maken op de ontvanger, zoek dan niet verder! Ons assortiment van luxe boeketten is ongeëvenaard en de bloemisten van bloemenbutler.nl doen niets liever dan het schikken van deze kunstwerken, om de ontvanger te verrassen en verbazen.

 Ons luxe assortiment, ontworpen voor zeer speciale gelegenheden, verzamelt een ruime keuze aan prachtige bloemen, waarvan de ontvanger vast en zeker even stil wordt. Met onze landelijke bloemen bezorgingsdienst kunt u bloemen versturen naar vrienden en familie overal in Nederland. Deze kunnen de volgende dag worden bezorgd, het hele jaar door.

Boeketten tot €50

Deze boeketten zijn ideaal voor speciale gelegenheden die wat extra aandacht verdienen. Deze collectie brengt een selectie van de mooiste arrangementen, geschikt voor een groot aantal gelegenheden. De combinatie van luxe bloemen, zoals tulpen en rozen, en creatieve arrangementen creëert een verfijnd geschenk dat elke ontvanger zal bevallen. 

Wij zijn er trots op bloemen de volgende dag nog in Nederland te kunnen bezorgen, het hele jaar door. Wanneer u niet bij de mensen kunt zijn die u liefhebt, of u wilt iemands dag gewoon eens ophelderen, kies dan voor een prachtig boeket dat niet alleen met aandacht wordt gemaakt, maar ook met liefde wordt bezorgd. Dit is een mooi geschenk en een teken van genegenheid, dat de ontvanger niet zomaar zal vergeten. 
Onze professionele bloemisten gebruiken de verste bloemen van de hoogste kwaliteit in de schikking van onze luxe boeketten. Als u uw boeket nog indrukwekkender wilt maken, selecteer dan de luxe optie en we voegen 25% meer bloemen toe aan uw bestelling. U kunt tevens heerlijke handgemaakte bonbons en vele andere cadeaus kiezen, die tegelijk met uw bloemen verstuurd worden.

Goedkope boeketten
Het versturen van bloemen hoeft u de kop niet te kosten. Al onze voordelige boeketten en planten zijn waar voor hun geld. De boeketten in de goedkope selectie kosten je zo’n €25, om u te garanderen dat perfecte cadeaus geen fortuin hoeven te kosten. Ondanks de lagere prijsklasse blijven kwaliteit, versheid en expertise hetzelfde en is de ontvanger gegarandeerd van een mooie verrassing. De bloemist verstuurt bloemen goedkoop naar familie of vrienden in Nederland en bezorging kan de volgende dag nog plaatsvinden. De lokale bloemisten selecteren de verste bloemen om u te verzekeren van een boeket met een levensduur van ten minste een week. Een lagere prijs betekent geen lagere kwaliteit en de bloemist garandeert dat de betaalbare boeketten ten minste 5 dagen mooi staan, met enige verzorging (niet te veel licht, schaduw, voldoende water en voeding etc.).

Online bloemen bestellen
Via internet zijn er verschillende winkels en bloemist waarbij je een bloemetje kunt bestellen. Denk dan onder andere aan bloemenbutler.nl, regiobloemist, fleurop en topbloemen. Vergelijk de prijzen van de verschillende bosjes bloemen zodat je nooit te veel betaald. Daarnaast moet je goed letten op de voorwaarden van de bezorgservice. Sommige diensten kunnen niet binnen 24 uur leveren (of dezelfde dag al thuis bezorgen). Ook kan levering in het weekend een probleem zijn.