Ga je bijna trouwen en is het tijd om de huwelijksreis te boeken? Er zijn natuurlijk veel verschillende landen waar je naartoe kunt gaan op huwelijksreis. Zo zijn er verschillende categorieën, zoals exotisch of juist koud met sneeuw. In deze blog vertel ik je over de meest exotische bestemmingen.

Malediven

Wie droomt er niet van om heerlijk op vakantie te gaan naar de Malediven? Als je dan op exotische huwelijksreis gaat, dan zijn de Malediven zeker een aanrader. Via TUI kun je een huwelijksreis naar de Malediven boeken, maar wellicht is het leuker om zelf het een en ander samen te stellen voor je huwelijksreis. Het is tenslotte jullie huwelijksreis! In principe is een huwelijksreis niet veel anders dan een normale reis, op het feit na dat het gaat om een pasgetrouwd stel die samen op vakantie gaat in een, meestal luxe, hotel. Het mooiste is natuurlijk wel wanneer bij een huwelijksreis de ‘honeymoon suite’ geboekt wordt. Afgezien daarvan is het gewoon een normale vakantie, alleen dan wat luxer. Ga dus voor een prachtig hotel en let wat minder op de prijzen dan normaal gesproken en geniet vooral gewoon van jullie tijd samen zonder enige zorgen. 

Bora Bora

Nadat je getrouwd bent genieten van de prachtige stranden en wateren van Bora Bora, wie wil dat nou niet? Op Bora Bora heb je verschillende prachtige resorts waar je heerlijk kunt genieten van je huwelijksreis. Het mooie aan de resorts op Bora Bora is dat het dak veelal gemaakt wordt van riet, waardoor het lijkt alsof je weer terug gaat naar de basics. Het leukste is dan als je ook je telefoon achterlaat in het resort. Dat is natuurlijk heerlijk voor als je even rustig wilt genieten van elkaar, zonder gestoord te worden door social media. Bijna alle resorts staan midden op het water, waardoor je vanuit je appartement direct de zee in kan springen. Ook heb je er altijd een prachtig uitzicht. Dit is toch eigenlijk alles wat een mens zich kan wensen voor een huwelijksreis. 

Cancún 

Deze plaats in Mexico is ook een echte aanrader voor de huwelijksreis. Met veel verschillende honeymoon resorts is er altijd een goede accommodatie voor jou en je partner. Zo heb je bijvoorbeeld het Hyatt Ziva Cancun resort. Dit resort is een prachtig wit couples resort aan de zee. Met mooie grote kamers en een uitzicht waar je u tegen zegt is dit een geweldig resort om je huwelijksreis te houden. Ook is het een all-inclusive resort, dus alles wordt geregeld, waardoor jij en je partner samen lekker kunnen genieten. Ook het Armar House is een couples resort direct aan de zee. Het is een all-inclusive resort en je hebt er zelfs een sportschool in zitten. Mochten jij en je partner echte sportfanaten zijn, dan kun je hier elke ochtend of avond nog gezamenlijk sporten. Daarnaast zitten er ook nog een hot tub, een salon, massagesalons, zwembaden en nog veel meer bij dit resort.